Wednesday, March 23, 2011

Berita yang boleh dikatakan hampir gembira

Seperti bias hari ni, siapkan 2 job untuk buat appointment site survey besok. Nak kena tanta vendor gak pasal fiber optic. Dah lebih 3 bulan lum deliver lagi. Lambat gak nk siapkan infra, tah betul tah tidak. Tapi terima je la.

Around 11:00 pagi, dapat panggilan dari ejen pekerjaan pasal satu kerja di area Bukit Jelutong. Kalau dapat Alhamdulillah la, dekat sikit dengan rumah. Tak penat nk travel to workplace about 48 km (one way) everyday.

Kalau la jadi macam budak dalam gambar kat bawah ni, mesti best kan?
Photobucket

2 comments:

Chu Lyen said...

hehe..prctis cam pic btol2..nt ley msok paralimpic..ngeh3x..ari2 ulng alik 48km..ckup staun da lulus jd atlet..

riedz-one said...

agak-agak basikal cmni leh bawa atas jalanraya tak? kalau penat stop R&R leh sandar2. Kalau motor x der tempat nk baring.. huhu

Post a Comment