Thursday, April 7, 2011

life as 7th April

Still got the fever, just coughing a bit. Maybe need some rest from working life.

Macam ni la hidup, hope next week aku success la dalam satu interview di Kelana Jaya. Kalau dapat syukur, kalau tak dapat pun, aku bersyukur padaMu ya Allah.

Dalam pada tu ada kawan minta tolong amik gambar majlis perkahwinan abang beliau. Tapi lum finalise lagi psal harga.

Kalau Ok insyallah Sabtu ni aku ke Ayer Hitam, Johor.

Apa-pun jodoh pertemuan, rezeki semua tu di tanganNya. Kita hanya mampu merancang semata-mata.

Photobucket

2 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Tuan Blog, kalau demam panas, minum air kelapa muda banyak-banyak...jgn boh ais,,,. pas minum muntahkan, buang hangat badan tu. InsyaAllah, kalau panas biasa, sembuh. Selawat dulu.

riedz-one said...

Tq. Tu la masa ada lalu satu gerai semalam dah nampak air kelapa muda. Belah bagi nak singgah ke tak. Tengok la sok lusa...

Post a Comment