Ad unit

Friday, April 8, 2011

Tagged Under:

Betul ke perempuan suka busy body

Share
Persoalan yang agak menarik ni. Mungkin betul gak statement tu. Sebab kalau kat tempat aku kerja ni, ppuan la yang suka menyibuk, tak leh tengok orang datang lewat sikit, mesti nk mengomel. padahal seminit pun. Walhal bos kita tak ada cakap apa pun.

Entah apa la yang dia orang boleh dapat. Tapi jangan salah faham, tak semua perempuan macam tu, ada yang sporting dan tak suka menyibuk.

Photobucket
Gambar Hiasan: Satu persembahan kebudayaan di Melaka

1 comments:

  1. kdg2 mmg suka busy body, HAHAHHA. tapi selalunya ambil berat,bkn busy body :D

    ReplyDelete

Need an Invite?

Want to attend the wedding event? Be our guest, give us a message.

Name Email * Message *

Our Location