Ad unit

Wednesday, March 16, 2011

Tagged Under:

Esok bercuti

Share
Alhamdulillah minggu ni tak la sibuk sangat dengan kerja. So boleh la aku apply cuit, esok lusa aku bercuti. Plan nya tak tau nk ke mana lagi. So lepak ngn anak-anak je la.

Sebenarnya ada banyak benda belum settle lagi, escpecially saman ekor. Serkarang nk tengok apa perkembangan terbaru hal ni. Kalau ikut undang-undang, JPJ mana boleh sesuka hati nak blacklist kereta pengguna. Sebab dah ada satu kes di Sarawak di mana pengguna telah menyaman JPJ hal ni dan menang. Cuma tak dihebohkan sangat la.

0 comments:

Post a Comment

Need an Invite?

Want to attend the wedding event? Be our guest, give us a message.

Name Email * Message *

Our Location