Sunday, March 27, 2011

Percutian paling murah

Semalam dah bagitau anak-anak yang pada Ahadnya (27 March) aku nak bawa dia orang ke Wet World Shah Alam. Ni antara tempat percutian bersama keluarga paling murah.

Saja nak rileks-rileks sambil tenangkan lupakan pasal kerja. Kerja ni kalau kita fikirkan, tak akan habis. So kita kena seimbangkan antara kerja dan keluarga, sebab matlamat akhir kita adalah untuk mendapatkan keredaanNya, bukan keredaan boss kat pejabat kita nun.

Kat bawah ni gambar masa last visit ke sana.

Photobucket

0 comments:

Post a Comment