Ad unit

Tuesday, March 8, 2011

Tagged Under:

Kurang sihat

Share
Hari ni aku mengalami kepenatan sedikit dek kerana Nasi Ayam Lemon yang aku makan semalam terlalu masam. Dari subuh tadi lagi aku merasa tak sedap perut. Nak amik MC pun last week dah cuti.. x pe la aku kuatkan gak semangat walaupun badan tak bermaya. sebab tu gak aku tak attend traing kat opis pagi ni.

Apa-apa pun, life has to go on bak kata mat salleh.

0 comments:

Post a Comment

Need an Invite?

Want to attend the wedding event? Be our guest, give us a message.

Name Email * Message *

Our Location