Tuesday, April 5, 2011

Boring nye...

Hari ni antara hari yang malang. Dah kena kluarkan RM500 untuk repair keta. Breakdown tengah2 jalan, buat malu je. Nasib baik la ada anak buah kat rumah akak, boleh la dia tlg antar aku ke pomen. 

Memang tak sempat rehat la walaupun masih ada lagi demam. Then lepas tu terus proceed amik wife untuk satu temuduga di PJ lak. Dan sampai PJ, penemuduga plak lambat sampai, janji kul 6 ptg. Nak wat cmne, tunggu je la kan?

map ni tempat yang patut pergi hari ni. Tapi lokasi interviewnya telah berubah ke PJ

0 comments:

Post a Comment